Ada Breedveld

Welkom op de website van Ada Breedveld. Op deze site vindt u informatie en het laatste nieuws over Ada Breedveld en haar werken. Wij houden u op de hoogte van nieuw werk en expositites die komen en geweest zijn. Daarnaast vindt u op de site de meest recente werken en producten van Ada. Wilt u meer informatie over een product of wilt u de werken in het echt zien? Vul uw gegevens in bij contact of via het informatieformulier onder het werk. 

Bezoek de expositie van Ada Breedveld tijdens de kunst10daagse

De kunst10daagse in Bergen op punt van beginnen

Ook Ada zal vertegenwoordigd zijn in dit jaarlijkse evenement, dat gehouden wordt van 14-23 oktober. De werken van Ada Breedveld zijn te zien op de groene route, nr. 4 aan de Baakmeerdijk 15 in Bergen. 
In deze landelijke omgeving komen de werken van Ada goed tot hun recht. 
De expositie is elke dag geopend. We verwelkomen u daar graag, er is voldoende parkeergelegenheid. 


Ada Breedveld in de Gevangenpoort

Ada Breedveld in de Gevangenpoort in Woudrichem

Vanaf begin juli is Ada Breedveld te bewonderen in restaurant de Gevangenpoort in Woudrichem. 
In deze monumentale poort waar, zoals de naam al doet vermoeden in de 19e eeuw een gevangenis in huisde, is nu een sfeervol restaurant gevestigd. 

In dit restaurant is Ada nu ook aanwezig met een aantal van haar meest recente werken. 
Het moderne, warme interieur vormt een mooi contrast met de authentieke details en daar zijn d…

Nieuw in het assortiment

Het nieuwe bord van Ada Breedveld is er!  

In het weekend van 19 juni presenteert restaurant Brazzo in Rotterdam het nieuwe cappuccino kopje en de nieuwe bord 'Hemels geluk' van Ada Breedveld. 
Maar het bord 'Hemels geluk' en de kopjes zijn nu ook al via de website verkrijgbaar. U vindt de kopjes en borden bij het servies. 
Profiteert u nu alvast van de tijdelijke servies set aanbieding: 2 borden en twee setjes cappuccino kopjes voor maar € 75,-
  

Verhuisberichten

Per 1 maart is Ada niet meer in haar atelier op het Keerpunt in Amsterdam te vinden. Na een aantal plezierige en succesvolle jaren in haar atelier heeft Ada haar schildersezel verplaatst. Ook de galerie van Ada in Bergen is verhuisd. U kunt de werken van Ada nog steeds bewonderen, maar dan op afspraak in Warmenhuizen. Direct contact met Ada opnemen is ook mogelijk via haar e-mail: info@adabreedveld.nl of via 06-27046660. Wilt u haar werken en de producten van de website bekijken? Neem dan c…

Speciale opdracht

Hoewel het meeste werk van Ada Breedveld tot stand komt door haar onuitputtelijke verbeelding en creativiteit, is er ook ruimte voor speciale verzoeken. 
​Voor de meest recente speciale opdracht maakte Ada het schilderij Vrijspel (160x100 cm). De opdrachtgevers waren onder andere geïnspireerd door werk Trekvaart (180x60 cm), maar wilden een persoonlijke invulling geven aan het schilderij. Ook kozen zij zelf het formaat. Ada maakte het volgende werk voor de familie, waarbij de kinderen en…